Onderdak

Onderdak is een unieke vorm van dagbesteding in een huiselijke sfeer. Deze kleinschalige vorm van dagbesteding is gericht op mensen die een vorm van dementie hebben.

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek wordt een individueel begeleidingsplan opgesteld. Er worden afwisselende activiteiten aangeboden die gericht zijn op het zoveel mogelijk in stand houden van de vaardigheden van de cliënt.

Activiteiten

De activiteiten worden afgestemd op de persoonlijke interesse van de cliënt en zijn o.a.: muziek (klassiek), golfen, koken, geheugentraining, creatieve activiteiten, spelvormen en tuinieren.

Mantelzorgondersteuning

De begeleiding is in handen van op elkaar ingespeelde professionals aangevuld met een team van vrijwilligers. We bieden ook mantelzorgondersteuning aan familie en andere mantelzorgers.

Openingstijden

Onderdak is open op maandag, woensdag en vrijdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur en biedt ruimte voor 8 cliënten per dag.

Financiering

Is er sprake van een indicatie Begeleiding groep vanuit de WMO, dan wordt de dagbesteding volledig vergoed. De dagopvang kan ook vanuit de Wet Langdurige Zorg gefinancierd worden d.m.v. een P.G.B. Ook zonder indicatie bent u van harte welkom en kunt u de kosten van de dagbesteding zelf financieren.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact met ons opnemen.

Pallia Zorgbureau Tel: 0174 441527